Flerkamerakurs

Interessert i teknikk? Kameraer? Streaming? Flerkamera? Film? Klipping?

Bor du i Bergensområdet? 13-20 år? I vinterferien kan du få delta på et kurs hvor du lærer å filme en TV-sending/streaming. Kurset går over 2 dager i vinterferien, mandag og tirsdag i Åsane Kulturhus. 

Man kaller det for en flerkameraproduksjon. Flerkameraproduksjon er akkurat det som ordet sier; det er en tv-produksjon hvor man bruker flere kamera. Du har kanskje sett flere live-sendinger hvor det som er på scenen blir filmet fra flere vinkler? Det er flerkameraproduksjon. Da sitter det noen i kontrollrommet som styrer hvilket kamera som skal sende mens kamerateamet står på scenen og filmer.

Du skal få prøve: 

- forskjellige kameraer og forskjellige roller i en flerkameraproduksjon.

-  Du skal få lære hvordan man setter opp en flerkamerarigg, hvordan de forskjellige kontakter, kabel og signaler fungerer

- hvordan kommunikasjonen mellom teamet går under en TV-sending.  

- Du skal få prøve deg som regissør bak kamera, sette opp lys, lyd og lage en vignett. 

- Du skal få bygge en sending i fra A til Å.


Kurset er gratis, og du kan melde deg på her på deltager.no.


Ung Produksjon

Det er Ung Produksjon som holder kurset. Ung Produksjon er en gjeng unge mennesker som driver med flerkameraproduksjon/streaming av konserter og arrangementer.

Vi er en ungdomsklubb, en forening, et læringsfelleskap, vi har "utdannet" nærmere 100 ungdommer over snart 20 år. Flere finner du både i NRK og TV2 i dag.

Ung Produksjon er en gruppe ungdom som brenner for flerkamera. Vi påtar oss oppdrag for små og store kunder, og bak kamera står ungdom i ulik alder, med ulike erfaring og kunnskaper. Med nytt og flott utstyr kan vi tilby bedre og mer fleksible produksjon enn noen gang.

Hvis du syns det er gøy på kurset kan du også få bli med Ung Produksjon å streame/jobbe bak kamera under UKM Bergen, 9. mars.

Bli med da vel! 

Sted Åsane Kulturhus
Påmeldingsfrist 25.02.2024 10:00
Startdato 26.02.2024 10:00
Sluttdato 27.02.2024 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Liv Rognsvåg
mob. +4740808158Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS