Fysak vinterferien 24: TrickeKurs på Slettebakken

Tirsdag 27.2- torsdag 29.2.24 

Klokken 10.00-12.00

Sted: Fysak Slettebakken

Alder: 3.-10. trinn


Pris: 300,- (Gratisplass/Aktivitetskort)*

Dette er et 3 dagers kurs med fokus på grunnleggende ferdigheter i den akrobatiske aktiviteten Tricking. Kurset vil kombinere trening med lek og moro i en sosial aktivitet.

Det bli mye aktivitet, så lurt å ta med drikkeflaske med vann og kanskje noe smått å spise på.

Pris og påmelding/avmelding 
Det koster 300 kroner for å delta på kurset. Dette må du betale når du melder barnet ditt på. Du vil umiddelbart motta bekreftelse på e-post om at bestillingen er ok.

Du vil få tilbake pengene dersom du melder barnet ditt av mer enn to dager før kurset starter. Det vil da bli trukket en avmeldingsavgift på 25 kroner fra beløpet du skal få tilbake.

Gratisplass/Aktivitetskort
Barnet ditt kan delta gratis eller bruke aktivitetskort om dere har behov for dette. Når du melder på, kan du `krysse av’ for gratisplass eller Aktivitetskortet. De som jobber på kurset, vil ikke få vite hvilke deltakere som deltar gratis. 

Foto eller film av barn som deltar på campen
I påmeldingsskjemaet kan du krysse av for om barnet ditt kan bli tatt bilde av på kurset. Vi tar kun bilder av barnet dersom du som forelder har akseptert det i påmeldingsskjemaet.

Bildene vil bli lagret i to år og kan bli brukt til kommunal markedsføring og redaksjonell omtale om kommunens aktivitetstilbud, for eksempel på kommunen sine nettsider, sosiale medier eller på informasjonsskjermer i idrettshaller. Dersom journalister ønsker å lage en sak om kursene våre vil vi sende ut ny forespørsel om å få ta bilde og intervjue barna.

Sted Fysak Slettebakken
Påmeldingsfrist 27.02.2024 18:00
Startdato 27.02.2024 10:00
Sluttdato 29.02.2024 12:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Anita Soltveit
mob. 47480209Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS