Fakturabetaling | PU-tilbud Arna & Åsane Høsten 2023

Dette er påmeldingsskjemaet for tilrettelagte tilbud i Arna og Åsane for personer med utviklingshemming. Denne påmeldingen er KUN for de som ønsker å betale VIA FAKTURA. Grunnen til at det er en egen påmelding for dette er fordi vi trenger en del ekstra informasjon for å kunne sende faktura.

Vil du betale med kort eller vipps? Så går du direkte til Åsane Fritidsklubb: https://www.deltager.no/BK/event/afvaar eller Musikalløvene: https://www.deltager.no/BK/event/ml_vaar 



Deltakerlister vil bli sendt til instruktøren(e) for tilbudet. Kun nødvendig informasjon er oppgitt og overføringen skjer innenfor beskyttede områder til Bergen Kommune. Ved fakturabetaling brukes opplysninger også til å sende ut faktura.


PS. Det er viktig at vi får så mye kontaktinformasjon som mulig fra deltaker. Men vi har forståelse for at ikke alle deltakere har e-post. Hvis deltaker har kontaktperson(er) så er det like viktig med deres kontaktinformasjon. Hvis det registreres en kontaktperson så er det dette som vil være vår primærkontakt. Hvis du som deltaker ikke har kontaktperson så skriver du bare deg selv der også (feltene må fylles ut).

Sted Åsane kulturhus
Påmeldingsfrist 10.04.2024 15:00
Startdato 15.01.2024 17:00
Sluttdato 31.05.2024 18:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 40813886



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS