Dansedrøm | Vår2024

VIKTIG! Les dette før du går videre.

Hvis du har mottatt denne lenken, betyr det at du har vært påmeldt Dansedrøm  tidligere og at du nå får mulighet til å melde deg på for våren 2023.

  1. DETTE er en ordinær påmelding for de som ønsker å BETALE med en gang med KORT eller VIPPS.

  1. Ønsker du å BETALE via FAKTURA så må du ikke melde deg på her på denne siden, men du må trykke deg inn HER for å melde deg på: https://www.deltager.no/BK/event/pamelding_tilrettelagte_tilbud_bergenhus_og_arstad_kulturkontor_-_faktura__var_2024_10012024 


OM DANSEDRØM:

Aldersgruppe: ungdom/voksne

Innhold: Dansegruppe

Dag og tid: Torsdag kl. 19.00-20.00 

Sted: Kultursalen på Ny-Krohnborg senter, Kultursalen, Rogagaten 9 

Pris: 300 kr per semester

Instruktører: Stig og Helle

Oppstart: Torsdag 18.01.24


Dansedrøm er verkstedet hvor dans står i fokus. Øvingene inneholder oppvarming, dansesteg i ulike stiler, danselek og koreografier til fremtidige danseshow. Her er det rom for ulike dansestiler - hip hop, jazzdans, vals, moderne dans, osv. Dansedrøm er årlig med på Dansekampen hvor de har fått prisen for “Beste show” og “Beste Lagånd” en rekke ganger. Gruppen viste sine unike danseferdigheter på den utsolgte forestillingen ”Scenedrøm” i Fana Kulturhus i 2019. Instruktørene har lang erfaring og er opptatt av danseglede og differensiert undervisning.


PS. Det er viktig at vi får så mye kontaktinformasjon som mulig fra deltaker. Men vi har forståelse for at ikke alle deltakere har egen e-post eller telefon. Hvis deltaker har kontaktperson(er) så er det like viktig med deres kontaktinformasjon. Hvis det registreres en kontaktperson så er det dette som vil være vår primærkontakt. Hvis du som deltaker ikke har kontaktperson så skriver du bare deg selv der også (feltene må fylles ut). 

Sted Kultursalen på Ny-Krohnborg senter
Påmeldingsfrist 30.05.2024 19:00
Startdato 18.01.2024 19:00
Sluttdato 30.05.2024 20:00
Antall ledige plasser: 13


Deltakers navn *
Deltakers telefonnummer
Deltakers e-post
Deltakers fødselsår *
Deltakers bostedskommune *
Har deltaker allergi som er viktig at vi vet om? (frivillig)
Kontaktperson 1: Fullt navn *
Kontaktperson1: Telefon *
Kontaktperson1: E-postadresse *
Kontaktperson2: Navn
Kontaktperson2: Telefon
Kontaktperson2: E-post
Priskategori *
Deltakeren samtykker til at Bergen kommune kan bruke bilder og filmopptak av deltakeren som er tatt i forbindelse med aktiviteten på nettsidene til Bergen kommune, kommunens Facebook-sider og Instagram-konto, i annonser i lokalpresse/avis, trykksaker og materiell som brosjyrer og plakater. *
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
Tilgjengelighetserklæring
 


Kontaktinformasjon:
Kari Sandtorv
mob. 48072432



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS