Dagskurs i selvberging og livredning i sjø



Dagskurs i selvberging og livredning i sjø – 7.-10. klassetrinn

Etat for idrett i samarbeid med redningsselskapet Trygg i vann  inviterer til kurs i selvberging og livreddning i sjø for deltagere fra 7. -10. trinn. Kurset går over en dag. Velkommen til å bli med på årets gøyeste og viktigste dag. 


Sted: Sandviken Kystkultursenter, Sandviksbodene, Sjøgaten 15-17
Klokkeslett: 0900 – 1400
Instruktører: Ronny, Karoline og Endre
Bekledning: Alle må ha med håndkle og ett nytt skift varme klær hver dag samt klær til å være ute (Regntøy, varm jakke, lue etc)

Informasjon: Det serveres frokost og lunsj. Alle deltagere må oppgi en foresatt som kan kontaktes dersom noe skulle skje.Det må informeres om eleven kan komme seg til og fra oppmøtested på egen hånd. Allergier eller spesielle behov for kost må oppgis

Det stilles ingen krav til svømmedyktighet for å gjennomføre kurset. Alle elever er sikret både med våtdrakt og redningsvest når de er i sjøen. Formålet med kurset er gi elevene en bedre forståelse for selvberging og livredning med trening i realistiske omgivelser. De skal få føle på mestring og få et bedre grunnlag for å gjennomføre aktiviteter i det maritime miljø på en sikker måte.   

Bekreftelse på påmelding blir umiddelbart sendt til registrert epost etter påmelding. Prøv igjen dersom du ikke mottar den.

Foto/film av deltaker 

Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for dette i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Mer informasjon : RS TRYGG I VANN

Dato

- tirsdag 28. februar 

- onsdag 1.mars 

- torsdag 2.mars





Kontaktinformasjon:
Hanne Guri Arnesen
mob. 90298561



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS