Parkourkurs for jenter - Sommer 2022

Når: 8. - 11. august (man - tors)   Kl. 17:00 - 19:00 // Alder: 4. trinn og oppover // Hvor: Utendørs i Årstad Bydel // Pris: 200,- (Friplass / Aktivitetskort)

Som et samarbeid mellom Bergen Parkour og Fysak Bergen settes det opp et eget Parkourkurs for jenter i august. 
Kurset går på ettermiddag over fire dager og vil blir holdt utendørs ved Parkour-spotter i området Danmarksplass, Kronstad og Solheimsviken. Kurset er i utgangspunktet ment som et introduksjonskurs, men instruktørene Amilia og Kristine vil også legge opp til at veiledningen kan tilpasses flere nivåer.

Bruk ledige treningsklær og sko med god gummisåle.

Kurset forutsetter et minimum antall påmeldte og kan i så fall avlyses to dager i forveien. Innbetalt avgift blir i så tilfelle refundert.


Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Betaling og påmelding/avmelding

Deltageravgift betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen.

Friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller ikke har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.

Sted Årstad Bydel
Påmeldingsfrist 07.08.2022 17:00
Startdato 08.08.2022 17:00
Sluttdato 11.08.2022 19:00
Antall ledige plasser: 10


Priskategori *
Fornavn deltager *
Etternavn deltager *
Fødselsår
Navn foresatt *
E-postadresse foresatt *
Mobiltlf.nr. foresatt *
Mobiltlf.nr. deltager
Godtar at bilder tatt av deltager under leiren kan brukes i forbindelse med fremtidig informasjonsmateriell og markedføring av Bergen kommunes tilbud.
Bruk av bilder tatt ifm leiren.
 *
Kan Etat for idrett sende informasjon om fremtidig tilbud på den e-postadresse som er oppgitt?
Bruk av e-postadresse
 *
Annen informasjon om deltager (spesielle hensyn som allergier e.l.)
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
 


Kontaktinformasjon:
Przybyz Paz
mob. 53039690