Trickingcamp 2022 - Uke 27

Trickingcamp

Tricking er en blanding mellom turn, breakdance og kampsport. På campen vil to av Norges beste trickere ha et spennende og gøyt opplegg hvor en lærer mange forskjellige øvelser og tricks. Campen er for alle nivåer.

Ta med drikkeflaske og matpakke.

Lett og ledig bekledning som shorts/jobbebukse og t-skjorte da det blir mye bevegelse og aktivitet denne uken.

Her er en av instruktørene (Alexander Andersen) som har samlet noen av tricksene sine. Tricksene på videoen er veldig høyt nivå, men det gir et inntrykk i hva tricking er. 

https://www.youtube.com/watch?v=wkZgoVi7214


Mandag 04. Julitil fredag 08. juli kl. 10 - 14  på Fysak Slettebakken.
Leiren er for barn og unge fra 4. og oppover.


Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.Betaling og påmelding/avmelding
Deltageravgift betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen.

Friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller ikke har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post.

Det settes ikke opp venteliste ved fullbooket arrangement. Ved avmelding legges ledig plass ut igjen

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Sted Fysak Slettebakken
Påmeldingsfrist 03.07.2022 10:00
Startdato 04.07.2022 10:00
Sluttdato 08.07.2022 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Christoffer Werner
mob. 53039690