Stuntmann-/ stuntkvinnecamp - Sommer 2022


Når: Uke 27 (man-fre)  4. - 8. juli   Kl. 09:30 - 14:00 // Alder: 5. - 10. trinn // Hvor: Fysak Melkeplassen // Pris: 700,- (Friplass / Aktivitetskort)

Film fra i fjor: https://www.youtube.com/watch?v=xTZ79WXHLC0&t=1s

Instruktører  fra The international stunt academy i Oslo kommer og har med et spennende opplegg som gir deltagerne innsikt i hvordan det er å være en stuntperson i filmer. 

Det vil bli falltrening fra ulike høyder, tricking, parkour, kampsport og det blir gjennomført ulike stunts som vil bli filmet av en dyktig kameramann. Filmene vil bli redigert i etterkant og sendt til deltagerne. I tillegg håper vi også på å få til trening med vaier og sele som gir kampsportscenene et ekstra løft. 

Campen krever ingen forkunnskap eller spesielle evner, bare et ønske om å gjøre noe stilige stunts. Det er selvfølgelig en fordel om deltagerne liker litt fart og spenning. Men ingen blir tvunget til å gjøre noe de ikke vil og instruktørene veileder ut ifra nivåene deltagerne er på.

Vi håper alle kan krysse av på at vi kan bruke bilder og film siden dette er en camp der film og bilder vil være i fokus. 

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Betaling og påmelding/avmelding

Deltageravgift betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen.

Friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller ikke har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.

Sted Fysak Melkeplassen
Påmeldingsfrist 03.07.2022 09:00
Startdato 04.07.2022 09:30
Sluttdato 08.07.2022 14:00
Antall ledige plasser: 10


Priskategori *
Fornavn deltager *
Etternavn deltager *
Fødselsår
Navn foresatt *
E-postadresse foresatt *
Mobiltlf.nr. foresatt *
Mobiltlf.nr. deltager
Godtar at bilder tatt av deltager under leiren kan brukes i forbindelse med fremtidig informasjonsmateriell og markedføring av Bergen kommunes tilbud.
Bruk av bilder tatt ifm leiren.
 *
Kan Etat for idrett sende informasjon om fremtidig tilbud på den e-postadresse som er oppgitt?
Bruk av e-postadresse
 *
Annen informasjon om deltager (spesielle hensyn som allergier e.l.)
 *
Ja, jeg samtykker at Bergen kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
 


Kontaktinformasjon:
Kjartan Revheim
mob. 53039690