BMX-camp Sommer 2022

Når: Uke 28 (man - fre) 11. - 15. juli   Kl. 10:00 - 14:00 // Alder: 4. - 10. trinn // Hvor: Fysak Slettebakken // Pris: 400,- (Friplass / Aktivitetskort)

Erfarne BMX kjørere kommer og lærer fra seg ulike triks og teknikker. 
Her kan alle som er interessert i BMX være med samme hvilket nivå. Det vil være fokus på å bli trygg på sykkelen, øve på grunnleggende og mer avanserte triks, litt lek og moro samt en god dose med sosialisering med de andre deltagerne som også deler samme interesse.

Alle må ha egen sykkel og hjelm. Vi har noen hjelmer til utlåns og derom noen trenger sykkel så er det mulig å låne gjennom BUA (bua.io). Ta med mat og drikke.

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Foto/film av deltaker 
Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Betaling og påmelding/avmelding

Deltageravgift betales ved påmelding. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangement. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen.

Friplass
Kriteriet for å kunne melde seg på en gratis plass, er at familiens generelle livssituasjon tilsier at en ikke har anledning til å betale for deltagelse i år eller ikke har aktivitetskort.

Deltakerinformasjon
Gratisplassene holdes konfidensielt, uten at noen ledere får vite hvilke deltagere det er som har en slik plass.


Sted Fysak Slettebakken
Påmeldingsfrist 10.07.2022 10:00
Startdato 11.07.2022 10:00
Sluttdato 15.07.2022 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Kjartan Revheim
mob. 53039690Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS