Gratis tilgang Høyt & Lavt, Fana

I høstferien kan unge bruke et begrenset antall gratisbilletter til Høyt og Lavt Bergen! Her kan du oppleve en spennende og aktiv dag i tretoppene.

Klatreparken består av løyper i trær og stolper med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Løypene består av gøye hindre som er bygget inn i det naturlige terrenget, og du må bevege deg mellom hindrene ved å klatre, balansere, gå, svinge, hoppe og kjøre zipline. Du vil oppleve en spennende verden fra tretroppene. Det ligger til rette for utfordrende aktiviteter og rå opplevelser i et sikkert miljø. Beregn minimum tre timer så du får mulighet til å klatre noen løyper.

OBS! Ved registrering vil deltakerne bare få gratis tilgang til klatreparken. Det er ikke noe program under tilsyn, så deltakerne er i parken på egen hånd. Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. For unge under 18 må den fylles ut av en foresatte. Egenerklæringen finnes her.

Arrangør: Bergen Kommune

Oppmøtet: Høyt og Lavt Bergen, Osvegen 141, Nesttun

Alder: 14-16 år (unge under 14 år kan ikke delta). 

Tid: Tirsdag 12. oktober, 11.00-14.00

Pris: Gratis

Praktisk info:

Deltakerne tar med seg mat og drikke ved behov. Toalettfasiliteter er tilgjengelige. Husk å fylle ut egenerklæringen til klatreparken. Egenerklæringen finnes her. 

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, marjolein.roozen@bergen.kommune.no, 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.

Påmelding/avmelding

Påmeldinger må være inne 3 dager før klatredagen. Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.

Sted Høyt & Lavt Bergen
Påmeldingsfrist 11.10.2021 09:00
Startdato 12.10.2021 11:00
Sluttdato 12.10.2021 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 90930583