Makeup Verksted (8.-10. trinn), Ytrebygda

Makeup er ikke bare en måte å gjøre deg vakker på. Det er en uttrykksform der du kan uttrykke mye kreativitet. Kjendiser som Nikkie Tutorials og Dajana Tomanovic har forhøyet makeup til en kunstform.

I denne workshopen lærer makeupartist Lene Jansen Farestvedt deg det grunnleggende om sminke. Du utvikler din egen kreative looks og får øve på hverandre.

Lene Jansen Farestvedt er utdannet makeup artist og studerer ved Bergen hudpleieskole. I tillegg har hun erfaring som barn og ungdomsarbeider.

Arrangør: Bergen Kommune

Instruktør: Lene Jansen Farestvedt én

Oppmøtet: Ytrebygda Kultursenter (Musikkrom)

Alder: 8.-10. trinn

Tid: Tirsdag 12., onsdag 13. eller torsdag 14. august (deltakerne velger én dag), 10.00-14.30

Pris: Gratis

Praktisk info:

Tar en matpakke og noe å drikke med deg.

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, marjolein.roozen@bergen.kommune.no, 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post.

Sted Ytrebygda Kultursenter
Påmeldingsfrist 11.10.2021 14:30
Startdato 12.10.2021 10:00
Sluttdato 14.10.2021 14:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 90930583