MIDDAGSKLUBBEN med Vegan Pop Up Café (5.-7. trinn), Bergenhus

På grunn av stor suksess tidligere, blir det Middagsklubb i høstferien! Liker du å lage mat for deg selv og familien? Da er denne supergøye middagsklubben for deg.

I Middagsklubben skal vi lage sunne, enkle og smakfulle retter, som barna kan lage hjemme alene senere. Barna vil lære om råvarene og hvorfor de er bra for kroppen. All mat vil være 100% plantebasert.

Instruktørene er erfarine kursholdere innen mat og helse. Hovedansvarlig for kurset er Benedikte, som er gründer av Vegan Pop Up Cafè, Norges første veganske food truck. Hun har over 20 års erfaring fra service bransjen, og holder kurs for både barn, private grupper, kokker og bedrifter. Benedikte har skrevet tre barnebøker og er online matkurs instruktør på Udemy.


Arrangør: Bergen Kommune

Instruktør: Benedikte, Vegan Pop Up Café

Sted: Ny-Krohnborg Senter, Rogagaten 9, 5055 Bergen

Alder: 5.-7. trinn

Tid: Mandag 11. til fredag 15. oktober, 10.30-13:30

Pris: GRATIS


Praktisk info: Tar på deg klær som kan bli litt skitten. Vi lager mat sammen, men tar med deg drikke. Det er toaletter tilgjengelig.

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Johannes Hallanger på johannes.hallanger@bergen.kommune.no eller 97122510, slik at vi kan imøtekomme disse.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre. Du vil motta mer informasjon i uken før aktiviteten.

Covid-19

Vi følger til enhver tid gjeldende regler for smittevern i våre tilbud. Disse punktene er det greit å vite før oppmøte:

Opplysningene som legges inn ved påmelding vil bli brukt i en eventuell smittesporing.

Barn og ungdom med luftveissymptomer skal ikke møte opp.

Husk minst 1-meters avstand og god hånd- og hostehygiene.


Sted Ny-Krohnborg Senter
Påmeldingsfrist 10.10.2021 10:30
Startdato 11.10.2021 10:30
Sluttdato 15.10.2021 13:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Johannes Hallanger
mob. 97122510