Havfruen Maya, 1.-4. trinn, Fana

Bli med og møt havfruen Maya og alle vennene hennes på vårt havn-resirkuleringshow!

Maya må rydde opp i havhjemmet sitt før det er helt dekket av søppel. Kan du hjelpe henne? Hun skal synge, tegne og sammen lærer vi alt om resirkulering! Forhåpentligvis kan hun gi alle beskjed om at ‘’søppel ikke burde være i havhjemmet mitt’’!

OBS! Denne aktiviteten er en forestilling. Barn må være i følge med foresatt, ved reservering av billett, husk å legge inn totalt antall billetter. Hvert barn kan ta med maksimalt to foresatte. 

Skaperne til Havfruen Maya er en teater og utdanningsgruppe som er opptatt av å skape et morsomt og inspirerende miljø, der barn kan lære om forurensing og resirkulering. For mer informasjon, se www.facebook.com/MayatheMermaid

Arrangør: Bergen Kommune

Instruktør: Yasmin Waugh, Zuza Iglewska, Constance Geirsdóttir

Sted: Fana Kulturhus (Småsalen) Østre Nesttunvegen 18, Nesttun

Alder: 1.-4. trinn

Tid: Onsdag 13. oktober, 11:00-12:00, 13:00-14:00 og 15:00-16:00

Pris: GRATIS

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, marjolein.roozen@bergen.kommune.no, 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre. Du vil motta mer informasjon i uken før aktiviteten.

Sted Fana Kulturhus
Påmeldingsfrist 13.10.2021 08:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 90930583