GRATIS! VRANG gitarpedalkurs med Bandorg 11 oktober
Gratis kurs i å bygge din egen gitarpedal i høstferien 2021!

Kun for aldergruppen 13-20 år!

VRANG henter inspirasjon fra kjente overdrive- og distortionpedaler slik som Tube Screamer, Rat, Big Muff og OCD. Selvom den låner byggeklosser fra nevnte pedaler så låter den mest som seg selv - med bred rekkevidde på vrengen, enkel layout og åpen lydkarakter. VRANG er en vrengpedal som kan brukes av alle, uavhengig av alder og sjanger. Dette er en svært anvendelig og vellåtende distortion som vil ha mange bruksområder, og som passer like bra på gitar som på trommemaskin. 

VRANG er en pedalworkshop
Vi har teamet opp med Pladask Elektrisk og kan nå by på en pedal som er like lett å lage som den låter bra. VRANG får du kun ved å delta på workshop. Workshopen er åpen for alle og varer ca 4 timer. I løpet av tiden kurset varer har du både laget en ferdig pedal, lært deg å lodde og fått kunnskap om hvordan vrengpedaler funker. VRANG er utviklet for å være enkel å lage uten forkunnskaper, og den har få deler. Verktøy får du låne på kurset. For å få flere ungdommer på pedalkurs tilbyr vi VRANG til spesialpris i 2020 for deltakere under 20 år.

BandOrg vil gi ungdommer tilgang på kunnskap, kompetanse og utstyr som normalt er forbeholdt "voksne" på grunn av høy kurspris og ferdighetskrav. VRANG er et kurs for deg som har lyst å lage din egen vrengpedal, og lære litt hvordan pedaler funker, uten å kunne noe om elektronikk fra før. VRANG er også for deg som bare har lyst på en helt vill vreng til kun 100 kroner. Bli med på kurs og møt likesinnede, ha en hyggelig kveld hvor du lærer om noe du interesserer deg for. Når kurset er ferdig etter fire timer drar du hjem med en pedal som låter like bra som pedaler som koster 10 ganger så mye (!).

Hva må du ha med?
Du trenger ikke ha med deg noe, alt du trenger av verktøy får du låne på kurset. 


Sted og tid: 

Åsane kulturhus 
11.oktober kl. 12.00-14.00 

Sted Åsane Kulturhus
Påmeldingsfrist 10.10.2021 12:00
Startdato 11.10.2021 12:00
Sluttdato 11.10.2021 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Erik Johan Bringsvor
mob. 93426921