MIDDAGSKLUBBEN med Vegan Pop Up Café (5.-7. trinn), Fana

På grunn av stor suksess blir det Middagsklubben i høstferien! Liker du å lage mat for deg selv og for hele familien? Da er denne supergøye middagsklubben for deg.

Under veiledning av to erfarne kokker, lager barna sunne, enkle og smakfulle retter. Barna vil lære om råvarene og hvorfor de er bra for kroppen. All mat vil være 100% plantebasert. Som prikken over i-en er kurset på den vakre Bergendal går.

Instruktørene er Benedikte og Øyvind. Benedikte er vegansk kokk og grunder av Vegan Pop Up Cafe, Norges første veganske food truck. Hun har over 20 års erfaring fra service bransjen, og holder kurs for både barn, private grupper, kokker og bedrifter. Benedikte har skrevet tre barnebøker og er online matkurs instruktør på Udemy. Øyvind har en bachelorgrad i folkehelse og helsefremmende arbeid og har jobbet som folkehelsearbeider med fokus på helsefremmende mat i Vindharpen barnehage i 2 år. I tillegg har han vært kursinstruktør for smaksverkstedet til Folkelig. Nå for tiden studerer han til å bli personlig trener med kostholdsveiledning og skal i fremtiden holde kokkekurs for Grønn Framtid.

Arrangør: Bergen Kommune

Instruktør: Benedikte og Øyvind, Vegan Pop Up Café

Sted: Bergendal gård, Kringlebotn 490

Alder: 5.-7. trinn

Tid: Mandag 11. til fredag 15. oktober, 10.30-13.15

Pris: GRATIS

Praktisk info: Tar på deg klær som kan bli litt skitten. Vi lager mat sammen, men tar med deg drikke. Det er toaletter tilgjengelig.

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, marjolein.roozen@bergen.kommune.no, 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre. Du vil motta mer informasjon i uken før aktiviteten.

Sted Bergendal Gård
Påmeldingsfrist 11.10.2021 10:30
Startdato 11.10.2021 10:30
Sluttdato 15.10.2021 13:15


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 90930583