Keramikk verksted håndbygging (1.-4. trinn), Ytrebygda

Dere likte keramikkurset så godt, at Studio Beist er tilbake med et verksted i høstferien. Da skal vi i leiren med hendene igjen!

Gjennom verkstedet får deltagerne mulighet til å lære seg forskjellige teknikker innenfor håndbygging med leire. Det blir i tillegg mulighet for å dekorere tingene med underglasur i forskjellige farger før arbeidene brennes. Vi går gjennom forskjellige teknikker som plateteknikk, former, pølseteknikk, skulptur og utskjæring. Når alt er brent kan dere hente arbeidene på Fana Kulturhus.

Arrangør: Bergen Kommune

Instruktør: Studio Beist

Sted: Ytrebygda Kultursenter, Sandslivegen 98

Alder: 1.-4. trinn

Tid: tirsdag 12. oktober, 10.00 – 14.30

Pris: GRATIS

Praktisk info: Deltakere tar med seg matpakke og drikke. Det er toaletter tilgjengelig. Arbeidene kan hentes uken etter verkstedet på Fana Kulturhus.

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, marjolein.roozen@bergen.kommune.no, 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre. Du vil motta mer informasjon i uken før aktiviteten.

Sted Ytrebygda Kultursenter
Påmeldingsfrist 11.10.2021 10:00
Startdato 12.10.2021 10:00
Sluttdato 12.10.2021 14:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 90930583