Fotoverksted (8.-10. trinn), Fana

Bildet: Paulina Tamara Cid

Er du glad i fotografi? Eller vil du lage de fineste bildene for Instagram? Da er dette kurset for deg!

Her skal vi lære å finne det gode bildet og hvorfor gode bilder er viktige. Vi bruker hverandre som modeller der vi lærer oss å prate og hvordan føre en photoshoot. Vi tester ut forskjellige lyssettinger og bakgrunner. Vi går ut for å finne locations og tar bilder av både mennesker og "ting".

Til slutt lager vi en bok og utstilling der vi presenterer arbeidene våre for hverandre og våre nærmeste.

Om instruktøren: 

Paulina Tamara (1986), MFA University for the Creative Arts, er opprinnelig en chilensk fotograf, oppvokst i Bergen. Hun kom til Norge som flyktning på sent 80-tallet og er opptatt av fotografisk-kulturidentitet, monoriteter og anderledeshet, der hun undersøker hvordan dette formes. Paulina har samarbeidet med Anne Lise Flavik (skaperen av fotofestivalen Nordic Light) og Fotografihuset i Oslo. Hun har stilt ut bilder i Oslo, Bergen og London.

@paulina_tamaracid

Arrangør: Bergen Kommune

Instruktør: Paulina Tamara Cid

Sted: Fana Kulturhus (Småsalen) Østre Nesttunvegen 18

Alder: 8.-10. trinn

Tid: Torsdag 14. og fredag 15. oktober, 10.00-14.00

Pris: GRATIS

Praktisk info: Tar med deg en matpakke og drikke.

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, marjolein.roozen@bergen.kommune.no, 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre. Du vil motta mer informasjon i uken før aktiviteten.

Sted Fana Kulturhus (Småsalen)
Påmeldingsfrist 13.10.2021 10:00
Startdato 14.10.2021 10:00
Sluttdato 15.10.2021 14:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 90930583