RytmeLAB (1.-4. trinn), uke 41, Ytrebygda

På grunn av stor popularitet på sommerskolen, er Abu Adonaba tilbake med RytmeLAB! Denne gangen er dere hjertelig velkommen i Ytrebygda Kultursenter til konsert, trommeverksted og trommemaking. På RytmeLAB blir det konsert der barna inviteres med i musikken med sang, rytmer og dans. Vi skal ha trommeverksted der vi spiller trommer sammen, og alle får lage sine egne fine trommer av hermetikkbokser.

Om instruktøren: 

Abu Adonaba kommer fra Ghana, Vest-Afrika, og har siden 1998 bodd i Bergen. Han er en formidabel formidler av afrikansk musikk- og dansetradisjoner, og gjør konserter, forestillinger, kurs og verksteder for både barn og voksne. Abu holder ukentlig kurs og verksteder med afrikansk dans og trommer på Bergen Internasjonale Kultursenter. 

Arrangør: Bergen Kommune

Instruktør: Abu Adonaba

Sted: Kultursalen, Ytrebygda Kultursenter, Sandslivegen 98, Sandsli

Alder: 1.-4. trinn

Tid: Mandag 11. oktober, 9.30 – 12.30

Pris: GRATIS

Praktisk info: Tar på deg klær der du lett kan bevege deg i, og ta med deg drikke og mat. Det er toaletter tilgjengelig.

Hvis deltakeren har spesielle behov, ta kontakt med Marjolein Roozen, marjolein.roozen@bergen.kommune.no, 90930583, slik at vi kan imøtekomme disse.

Foto/film av deltaker

Vi tar kun bilder av deltakere som har akseptert det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, publikasjoner og neste års brosjyrer.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre. Du vil motta mer informasjon i uken før aktiviteten.

Sted Ytrebygda Kultursenter
Påmeldingsfrist 10.10.2021 09:30
Startdato 11.10.2021 09:30
Sluttdato 11.10.2021 12:30


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marjolein Roozen
mob. 90930583