restart - gratiskonsert for Åsane vgs

For nye elever på Åsane vgs:

Åsane Kulturhus og Åsane VGS presenterer:

restart; 

-en minifestival der du kan prøve kulturhuset og feire starten av din yrkesopplæring ved Åsane VGS.

Bli kjent med andre elever, skolebygget og kulturhuset gjennom omvisning og aktivitet.

For en myk start på skoleåret tilbyr vi forskjellige aktiviteter til deg som er elev på skolen i dagene 9. til 13. august.

Torsdag 12. august kl. 16 blir det gratis konsert med  Myra, Teo Tomczuk og Variety Jones!
Påmeldte til konserten får også smake kantinens deilige taco.

Myras karriere startet i baksetet på en Uber i 2016 – sjåføren satte på noen instrumentaler, og Myra begynte å freestyle-rappe. Sjåføren ble imponert og kjørte henne til et musikkstudio, der hun møtte en produsent. Sammen lagde de låten «Hold an», som ble lagt på SoundCloud. Leo Ajkic erklærte kort tid etterpå, på sosiale medier, at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte til at medier som Dagbladet, Bergens Tidende og Aftenposten skrev dyptgående artikler om henne. Hun ble også invitert til å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten», før Cecilia Brækhus gikk inn i bokseringen Koengen i Bergen, foran 10 000 publikummere. Siden da har hun spilt konserter over hele Norge, inkludert Øyafestivalen og Bergenfest.

Hun har hatt et dusin låter listet på NRK P3, inkludert låten «Stylist» som ble Ukas Låt. Samme kanal skrev, om låten «Dette er mitt navn», at Myra «kan få det til å riste i dansegulvet med en låt, for så å få hårene til å reise seg på armene med den neste». Hun vant TONOs årlige pris – EDVARD-prisen, i kategori for beste tekst, for låten «Hjemløs i egen by». Juryen pekte på at Myra er en tekstforfatter med overveldende bredde. Sist høst gjorde hun minneverdige opptredener i Stjernekamp på NRK. I februar 2021 kom også låten «Dovre faller», som fikk terningkast 6 i VG, og som ble fremført på NRK1-programmet Lindmo. I mars ble også filmen Prosjekt Z lansert, der Myra har en av rollene.

Teo deltok på UKM her på kulturhuset tidligere i år, og trollbandt oss med sin fantastiske stemme! Nå gleder vi oss til å få han tilbake for å synge for dere!

Variety Jones er et rockeband fra Åsane som holder til på Haukås rockakademi. Dette blir et fyrverkeri av en minikonsert! Samme uke skal de åpne for både Audry Horne og Myra, det må vel sies å være en bra uke. En av medlemmene er nettopp ferdig som elev her på Åsane vgs og gleder seg til å spille for nye elever her.

Dette er eit velkomstarrangement for deg som ny elev ved Åsane videregående skole.

Arrangementet er gratis!

Ønsker du å være med på andre aktiviteter på huset er på torsdag, har vi omvisning på huset kl. 10. Møt opp ved hovedinngang A.

Vi har også åpent musikkrom med instruktør for de som ønsker å bli kjent med øvingsrommene våre kl.11-15. Påmelding her: https://www.deltager.no/BK/event/apent_musikkrom_for_nye_vgs_elever_torsdag_12082021 


Foto: Guro Sommer

Sted Åsane kulturhus/Åsane vgs
Påmeldingsfrist 12.08.2021 13:00
Startdato 12.08.2021 15:30
Sluttdato 12.08.2021 18:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Margit Vangdal
mob. 40802257



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS