TIF Viking Friluftsleir uke 32

Velkommen til TIF Viking Friluftsleir
Leiren pågår fra mandag 9.august til fredag 13.august.

TIF Viking inviterer friluftsinteresserte barn fra 4. - til 7. trinn på friluftsleir. Det er plass til 30 deltakere på leiren. Friluftsleiren er et friluftstilbud der vi driver med padling, orientering, lek, grilling og utforsking av turområder og fjell rundt Eidsvåg.

Alle deltakere må ta med mat og drikke, bade- og treningstøy hver dag. I tillegg må deltakerne ta med utetøy tilpasset værforholdene, da mye av aktivitetene foregår ute.

Deltakerne vil i uken før leirstart bli nærmere orientert på mail om aktivitetsprogram, oppmøtesteder, pakkeliste og annen nyttig info.

Base for leiren er Eidsvåg: Eidsvågveien 150, 5105 Eidsvåg i Åsane, Norge

Foto/film av deltaker 
TIF Viking tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Påmelding/avmelding

Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre.

Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)Påmeldingsfrist 04.08.2021 09:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303