Sykkelkids - sykkelinstruksjon

Lyst til å bli en flinkere og tryggere syklist?

Bli med på sykkelskole med Sykkelkids!

Praktisk informasjon
Sykkelkids sommercamp er et tilbud i regi av Norge Cykleforbund i samarbeid med Bergen kommune for barn født i 2010 – 2014, 2. - 5. trinn. Målsetningen med sommercampen er å utvide barnas sykkelforståelse og forbedre de tekniske sykkelferdighetene. Over disse 3 dagene skal deltagerne øke sitt ferdighetsnivå og bli en tryggere syklist i trafikken og under lek. Gjennom sykkelcampen skal barna lære om grunnleggende sykkelservice og vedlikehold til å sykle på lengre turer. Det blir ulike ferdighetsløyper og baner, sykkelsjekk, konkurranser, sykkelleker, pumptrack, sykkelturer på vei og i terreng, enkel undervisning og teori, sykkelrebus, prøve ulike typer sykler, samt mange andre spennende aktiviteter både inne og ute.

Hovedfokus skal være å ha det gøy på sykkel og lære noe nytt hver dag. Det stilles ingen krav til spesielle ferdigheter bortsett fra at en kan kunne å sykle på egen hånd. Ellers må hver enkelt ha med seg sin egen sykkel og hjelm. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og nivå. Under disse dagene er hovedfokuset å ha det gøy, være i aktivitet og å få mange nye venner.

Alle deltakere må ta med mat og drikke og skiftetøy til hver dag. Deltakerne må også ta med utetøy tilpasset værforholdene, da aktiviteten foregår ute.

Oppmøte for leirene:

  • 21.juni - 23.juni, Storetveit Skole, kl.09-14
  • 28.juni - 30.juni, Flaktveithallen, kl. 09-14
  • 28.juli - 30.juli, Lone skole Arna, kl. 09-14
  • 4.august- 6.august, Olsvikhallen, kl. 09-14
  • 9.august-11.august, Slåtthaug kunstisbane, kl. 09-14

Foto/film av deltaker 
Sykkelkids/Etat for idrett tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på klubben sin nettside, kommunen sin nettside, facebook/instagram, brosjyrer og publikasjoner.

Påmelding/avmelding
Bekreftelse på godkjent registrering mottas umiddelbart pr. e-post. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avlysning fra deltakere legges plassene ut igjen tilgjengelig for andre. 

Kontakt

[email protected].no


Velkommen :)

Påmeldingsfrist 16.06.2021 12:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Marianne Nilssen
mob. 41127978



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS