Klatreskole 2019

Velkommen til Bjørndal IF klatring!

Oppstart for klatreskolen er i uke 2 (7. jan.). Vi har 2 klasser hver dag, men dette kan bli forandret like før start hvis det blir veldig få i en klasse. Første klasse er fra 17:00 til 18:30, og neste er fra 18:30 til 20:00 (velges i registreringsskjema). 

Hvis du er mellom 7 og 17 år og har lyst til å lære å klatre, meld deg på! Vi klatrer på en kjempefin klatrevegg innerst i Bjørnholthallen. Den er ca 14m høy og har over 20 topptau fester. Klatring er en av de mest allsidige idretter. Du trener motorisk koordinasjon, smidighet, utholdenhet, mykhet, vurderingsevne, samarbeidsevner, etc. Du lærer kroppen din å kjenne! Vi har alt av utstyr, så det eneste du trenger er å ta med joggesko eller klatresko og treningstøy.

Klatreskolen er for både nybegynnere, og litt mer erfarne klatrere. Du blir satt sammen med en på ditt nivå, og du får også oppgaver som er tilpasset det nivået du er på. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli litt venting i klasser hvor det er mange nybegynnere. Dette er for at hovedinstruktøren skal ha full kontroll på sikkerheten. Vi har valgt å gjøre det slik, i stedet for å ha mindre klasser. 


For å melde deg på kurset må du være medlem i Bjørndal IF. Hvis du ikke er det, kan du melde deg inn her:

MELD DEG INN I BJØRNDAL IF

OBS: Prisen for å være medlem i BIF settes ned fra 300,- til 100,- i 2019. Sjekk at du får riktig pris.


For mer informasjon, se http://klatringbif.no. Her finner du bilder, kontaktinformasjon, og informasjon om andre tilbud. Informasjon finner du også på https://www.facebook.com/klatringbif.no, og du må gjerne "Like" oss!


Rabatter

Dersom du ønsker å gå flere kurs i uka, melder du deg først på det ene kurset. Deretter sender du en e-post til klatringbif@gmail.com for å få en rabattkode (700,- i avslag på dag to, halv pris på dag 3)!

Melder du deg inn før desember 2018, kan du bruke kampanjekode EB2019 for 200,- i avslag.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon