Klatreskole Høsten 2018

Velkommen til Bjørndal IF klatring!

Oppstart for høstskolen er i uke 35 (27. Aug.). Vi prøver igjen med 2 klasser hver dag, men dette kan bli forandret like før start hvis det er veldig få i en klasse. Første klasse er fra 17:00 til 18:30, og neste er fra 18:30 til 20:00 (velges i registreringsskjema). 

Hvis du er mellom 7 og 17 år og har lyst til å lære å klatre, meld deg på! Vi klatrer på en kjempefin klatrevegg innerst i Bjørnholthallen. Den er ca 14m høy og har over 20 topptau fester. Klatring er en av de mest allsidige idretter. Du trener motorisk koordinasjon, smidighet, utholdenhet, mykhet, vurderingsevne, samarbeidsevner, etc. Du lærer kroppen din å kjenne! Vi har alt av utstyr, så det eneste du trenger er å ta med joggesko eller klatresko og treningstøy.

Klatreskolen er for både nybegynnere, og litt mer erfarne klatrere. Du blir satt sammen med en på ditt nivå, og du får også oppgaver som er tilpasset det nivået du er på. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli litt venting i klasser hvor det er mange nybegynnere. Dette er for at hovedinstruktøren skal ha full kontroll på sikkerheten. Vi har valgt å gjøre det slik, i stedet for å ha mindre klasser. 


For å melde deg på kurset må du være medlem i Bjørndal IF. Hvis du ikke er det, kan du melde deg inn her:

MELD DEG INN I BJØRNDAL IF


For mer informasjon, se http://klatringbif.no. Her finner du bilder, kontaktinformasjon, og informasjon om andre tilbud. Informasjon finner du også på https://www.facebook.com/klatringbif.no, og du må gjerne "Like" oss!

OBS: Dersom du ønsker å gå flere kurs i uka, melder du deg først på det ene kurset. Deretter sender du en e-post til klatringbif@gmail.com for å få en rabattkode (600,- i avslag på dag to)!


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.