AVLYST 08/11| Kulturlunsj Dypt nede i det blodrøde rødvinsglasset

Forestillingen er avlyst

Tid: Tirsdag 8.november
Kl.: 12.00
Pris: Kr. 190,- 

DYPT NEDE I DET BLODRØDE RØDVINSGLASSET finnes det tanker og erkjennelser, fortvilelse og klarhet – men det er slett ikke sikkert at alt i forestillingen handler om kun det smertelige…det er kanskje heller de luftige refleksjoner over relasjoner Hege Tunaal har lekt/beskjeftiget seg med gjennom et langt liv som sanger og poet. Hun byr på seg selv og inviterer oss inn i sitt dikteriske univers hvor skikkelser og skildringer og stemninger utgjør en collage av minner og pussigheter, med sitt skråblikk fanger hun det store i det lille og det minste i det største. 

Heges kunstnerskap som visesanger er kjent og kjært for mange, og forestillingen inviterer også til gjenhør og tilbake gløtt – men i denne sammenheng har hun våget å åpne skap døren på vidt gap og møte oss med sine poetiske fortellinger, sitt lyriske sinn og hennes ironiske og surrealistiske tekster som gir oss evne til å se tilværelsen i et nytt lys. 

Trubadurer gjør gjerne det, men da helst

 DYPT NEDE I DET BLODRØDE RØDVINSGLASSET 

Bentein Baardson

Foto: Aldona Pivoriene

Kafeen har a la carte meny, mat er ikke inkludert i prisen.

Universell utforming:
Menstad bydelshus har universell utforming på alle kurs og arrangementsrom i 1 etasje.
Kurskjøkken/møterom i 2 etasje har ikke heis eller HC-toalett.
Det finnes HC-toalett i 1. etasje og 2 stk HC-parkering rett på utsiden av hovedinngangen.
Vi har teleslynge i kafeen og i møterommene «Gunnar Knudsen» og «Datarommet».

Hvordan komme til oss:
Du kan ta bussene M1 til holdeplass Menstadbrua og P5 til holdeplass Haugsåsen. Det er generelt gode parkeringsmuligheter på grusparkeringen på østsiden og asfaltert på nordsiden. Er det fullt på Parkeringsplassene er det mulig å parkere ved Menstadhallen.

Generelt:
Utfyllende informasjon om betingelser rundt kurs, arrangementer, kafe og bydelshus generelt finner du på nettsiden www.bydelshus.no. Følg oss også gjerne på Facebook og instagram


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon