14 dager med Satya Yoga online lll

Runde 3 med ny  "14 dager med Satya Yoga". Meld deg på, og vi er i gang igjen med ny klasse mandag 20. april.

MEN: Nå har vi ny klasse annenhver dag, slik at dere får tid til å gjøre øktene. Så 14 økter på 28 dager er det vi prøver på i runde III.

Vi fortsetter dette tilbudet så lenge det er restriksjoner på offentlig samvær, til helsedugnaden er over.

Gjør yoga og vask hendene;)

OM opplegget:

14 dager med Satya Yoga! I en tid hvor kollektivet, samholdet må både prøves og øves på vil vi på Satya Yoga og yogalærer Siri Tuseth gi deg klasser ANNENHVER dag i 28 dager.  Dere som melder dere på nå: Søk opp gruppen på Facebook og be om å bli medlem.  jeg godkjenner dere fortløpende nårdere registrerer dere og har betalt for kus. Hurra! 

Link til  facebook-gruppa her:https://www.facebook.com/groups/155302272513715/


Det blir en økt på 45 minutter lagt ut annenhver  dag  fra mandag 20. april. Dette for å gi deg litt varme og glede der hjemme,  til vi får lov til å se mennesker på våre yogagulv igjen, og ute i bedriftene.

 Win win for alle!

Håper dere vil være med på dette. Jeg er klar! Det blir ikke tipp topp utstyr  med det første rent teknisk, men jeg vil undervise med samme genuine yoganerding, filosofi  og anatomi, samt  så mye inspirasjon som jeg bare kan over nettet. Klassene blir liggende i gruppen, men sendes live annenhver dag kl 09-09.45 for dere som vil gjøre en  morgenklasse. Det er selvsagt mulig å gjøre klassen senere på dagen/kvelden også.


God hilsen og ta vare på deg selv fine sjel, YogaSiri

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon