14 dager med Satya Yoga

14 dager med Satya Yoga! I en tid hvor kollektivet, samholdet må både prøves og øves på vil vi på Satya Yoga og yogalærer Siri Tuseth gi deg klasser HVER dag i 14 dager.  Dere som melder dere på nå: Søk opp gruppen på Facebook og be om å bli medlem.  jeg godkjenner dere fortløpende. Hurra!

link til gruppa også her: https://www.facebook.com/groups/563349387859605/?epa=SEARCH_BOX

Som sagt, godkjenner deg fortløpende og alle klasser ligger på gruppa.

Det blir en økt på 45 minutter lagt ut hver eneste dag  fra mandag 16. mars i en  gruppe. Dette for å gi deg litt varme og glede der hjemme,  til vi får lov til å se mennesker på våre yogagulv igjen, og ute i bedriftene.

 Win win for alle, og dette kan videre bygges på til større klasser, webinarer og en plattform hvor vi er til inpirasjon og glede for hverandre. Har masse spennende på gang hvis dere liker tanken.

Håper dere vil være med på dette. Jeg er klar! Det blir ikke tipp topp utstyr  med det første rent teknisk, men jeg vil undervise med samme genuine yoganerding, filosofi  og anatomi, samt  så mye inspirasjon som jeg bare kan over nettet. Klassene blir liggende i gruppen, men sendes live hver dag kl 09-09.45 for dere som vil gjøre en  morgenklasse. Det er selvsagt mulig å gjøre klassen senere på dagen/kvelden også.


God hilsen og ta vare på deg selv fine sjel, YogaSiri


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon