10X Business Summit Stavanger

10X Business Summit i Stavanger er en konferanse om salg, markedsføring og lederskap. Kjente foredragsholdere fra inn og utland skal bidra med sine perspektiver på disse temaene for publikum. Samtidig som det er en konferanse hvor man kan få faglig påfyll vil det også være en møteplass for næringslivet i regionen. 10X er ideen om å tenke ti ganger større, det utfordrer oss til å ikke ta utgangspunkt i kun det man har eller kjenner fra før, men å oppsøke nye ideer for å utvikle sitt eget og sin bedrifts potensial.

10X Vorspiel

Vi tjuvstarter konferansen med et lite arrangement på Gaffel & Karaffel den 11.februar kl 1830. På scenen blir det samtaler mellom Sigurd Granmark og Gjert Ingebritsen i denne “live” innspillingen av et intervju i podcast serien “all in”.

Vi åpner dørene kl 1830, og sendingen går “live” kl 1900. Sigurd Granmark er mannen bak podcasten All in” hvor han intervjuer sine gjester om hva det å gå all in betyr for dem. Denne kvelden og for første gang i live sending og med publikum i podcasten skal Gjert Ingebritsen fortelle om hva det å gå all in betyr for han, samt andre gode historier du kanskje ikke har hørt før. Alle som har konferanse billett har fri entre til vorspiel arrangementet.

10X The Dinner

På kvelden, 12.februar er det mulighet for de som ønsker å kjøpe adgang til 10X The Dinner som holdes på Gaffel og Karaffel i Stavanger Sentrum. Konferansen har som formål om å ikke bare formidle spennende ideer om salg, markedsføring og lederskap, men også være en møteplass for næringslivet i regionen. Vi fortsetter da arrangementet på kvelden, med en uformell middag med tapas og underholdning og gode diskusjoner og mingling på Gaffel & Karaffel, kveldsarrangementet starter kl 19.  

Registreringsskjema