Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

NBUs utenlandstur til Polen

NBUs årlige utenlandstur for medlemmer over 23 år, går i 2017 til Polen og Krakow!


Krakow er Polens kulturelle hovedstad og er kjent for å være en av de vakreste byene i Europa med en over 1200 år lang historie.


Fredag 3. november er valgfritt for de som reiser ned tidligere. Med hjelp fra Geno og deres samarbeidspartner i Polen arrangeres det gårdsbesøk. Dette velger man i påmeldingen.

Lørdag er det klart for felles aktivitet. Vi reiser med buss til saltgruvene i Wieliczka som står på verdensarvlisten og får en omvisning der. Lunsj spiser vi sammen før det er klart for neste etappe. Vi skal også ha en aktivitet til, mer info kommer etter hvert. Vi er tilbake på hotellet i god tid før middag slik at folk har mulighet til å handle, dra på sightseeing, dusje eller hva som måtte ønskes. Dagen avsluttes med felles middag på Morskie Oko med tradisjonell polsk mat og polsk folkemusikk.


PÅMELDINGSFRIST 2. OKTOBER!

Vi har reservert hotellrom på Holiday Inn fra torsdag til søndag siden vi vet at mange ønsker å reise dagen før. Ankomstdag velger du i påmeldingen.  Hotellrommet koster 290 PLN (polske zloty), ca. 635 NOK, pr. natt for enkeltrom og 360 PLN, ca. 790 NOK pr.natt for dobbeltrom. Hotellkostnadene betales felles fra NBU, og må derfor betales inn i forkant til NBUs konto 8101 06 10605. Betalingen merkes med "Hotell Polen" og navn. Det vil bli sendt ut en oversikt over hvem som skal betale hva for hotell like etter at påmeldingen er stengt.

Du bestiller flybilletter selv. Mange flyselskaper har flygninger til Krakow, så her har du flere alternativ.

Vi lager en egen Facebookgruppe for de som skal reise etter at påmeldingene er i boks.


OBS! Begrenset antall plasser!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon