Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Høstkurs: Street Dance 13-15 år nivå 1

Høstkurs i dansfor ungdom i alderen 13-15 år. Deltagerne vil få tilbud om et variert kursopplegg med hovedfokus på street dance. Det vil også arrangeres ulike workshops i tilknytning til kursene som deltagerne kan velge å melde seg på (mot egen kursavgift). Resultatet av kursopplegget og workshopene vil munne ut i en stor danseforestilling i Fana kulturhus søndag 3.desember (egne billetttpriser for publikum). Nivået er åpent, ta gjerne en prøvetime dersom du er usikker. PS: vær oppmerksom på at det er begrenset antall plasser. Her er det "førstemann til mølla"-prinsippet som gjelder. Dersom kurset er fulltegnet vil det ikke være mulig å få prøvetime.

Tid: 

Fredager kl. 19:30-20:30


Pris: kr 1 500, tidlig ute (frem til 27.04.2017 kl. 22): kr 1 350,-

Arrangør: 2Express DA

Instruktør: Silje Maria Bauge


Håper å se mange både nye og tidligere kursdeltagere!

Dette blir gøy!


NB! Ved for få påmeldte kan kurset bli avlyst. Dere vil da bli varslet på mail/sms oppgitt ved påmelding. Kursene pleier imidlertid å være populære, og vi satser på stort oppmøte. Ber om at dere oppgir flere e-poster ved påmelding dersom dere ønsker å få informasjon underveis i semesteret sendt til flere e-postadresser. Ved å delta på evt. forestilling, godtar man at det tas bilder og filmes på arrangementet, og at disse kan benyttes av arrangør.


Dersom kurset er fullt, anbefaler vi dere å sette dere på venteliste. Dette gjør du ved å sende mail til [email protected]. Dersom det blir mange på venteliste, vil vi vurdere å sette opp ekstrakurs.

 

Registreringsskjema