Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Brann NM Fotball 2017

Kjære utøver!
Hjertelig velkommen til oss, og Brann NM i fotball 2017 i Asker og Bærum Brannvesen. Arrangementet er i grove trekk organisert og planlagt, nå gjenstår de mange små puslespillbitene for å gjøre alt klart til du kommer med ditt lag, men det trenger selvfølgelig ikke du tenke det minste på! Kampene vil til neste år bli spilt på Haslumbanen, 2 kunstgressbaner lokalisert sentralt i Bærum, vi jobbber også med mulighetene for å leie en tredje bane dersom det blir mange påmeldte lag. Det er inngått en særavtale med Ruter, slik at spillermassen som vil bo i Oslo denne helgen, enkelt vil kunne reise til og fra sitt hotell og ut til Bærum. Fra nasjonalteateret til Haslum tar det ca 20 min med t-bane, og denne går hvert 15 min. Enklere, rimeligere, raskere, tryggere og mer presist alternativ finnes ikke på disse trakter. Billetter osv til samtlige ordner vi til dere.

På torsdag er det kameratkveld. Vi har leid inn en tre masta fullrigger med kapasitet på 350 personer. Den vil ta oss fra Lysaker brygge og inn til Aker Brygge, der du vil bli sluppet av. Vi har også reservert en båt til om vi blir flere enn 350 personer. Det blir bestilt tilstrekkelig med reker så alle blir mette. I menyen følger det også med en øl til hver. Det er selvfølgelig muligheter for å kjøpe så mange øl du vil etter dette ombord. Har du allergier, er det fint om du kan nevne ifra om dette til din oppmann eller direkte til meg slik at vi får klarhet i dette og unngår noen form for insidenter.

Fredag blir det kamper, og på kvelden er det opp til det enkelte lag hva man ønsker å bedrive tiden med.

Lørdag spilles sluttspill og finalen, med en påfølgende bankett inne på Radisson Blu Hotell rett ved siden av slottet i Oslo. Mesterskapet går av stabelen torsdag 25. mai (Kristi Himmelfartsdag) til søndag 28. mai, hos Asker og Bærum Brannvesen. Hvert enkelt lag/brannvesen stiller med en egen kontaktperson som melder på sitt respektive lag på mail til: [email protected]
Når det er gjort skal hver enkelt spiller/deltager gå inn på denne siden for betaling.


Påmeldingsfrist kameratkveld, bankett og spilleravgift (bindende påmelding, uten mulighet for refusjon) er 1. februar.

Det er litt stivere hotellpriser i Oslo enn ellers i landet, spesielt om man ønsker å bo sentralt og midt i byen. De fleste hoteller blir relativt kjapt utsolgt så jeg ber dere innstendig om å være tidlig ute, enten dere velger Radisson Blu eller et annet mer rimelig hotell.

Frist for dette er 1. Januar
2017


Standard enkeltrom kr 1 595,- per rom per natt
Standard dobbeltrom kr 1 795,- per rom per natt
Frokost buffet og mva er inkludert.


Send meg gjerne en mail dersom det er spørsmål til dette.
[email protected]

Sportslig hilsen Lars Christian Kylling i ABBIL


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon