Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Sommerleir

Bergen Nord inviterer til Sommerleir 2024

Fredag 21. juni til tirsdag 25. juni

 

Vi gjentar suksessen fra årene før, og arrangerer sommerleir for 33 gang!

I år blir leiren for femte gang arrangert i Bøvågen på Lindås. En stor idrettshall med tilhørende stort uteområde som er inngjerdet. Området ligger i naturskjønne omgivelser, langt vekke fra trafikk og hovedveier. Som sagt: Trygge og sunne omgivelser for en trivelig sommerleir.

Aktiviteter:

Det kommer til å bli en mengde forskjellige aktiviteter, ledet av en rekke forskjellige trenere. Vi kan nevne at flere svartbelter skal være der hele leiren. Det vil også bli en god del aktiviteter utenom TaeKwonDoèn. Vi kan nevne bading, grilling, volleyball, orientering, fotball, underholdingskveld., disco, ghostnight, Ramboløype, filmkvelder og vekking om natten????

For alle:

Alle som trener på barne og ungdomsparti kan være med. (5-16 år) Man deles opp i grupper i forhold til alder; og aktivitetene er delt opp på aldersnivå. Hver gruppe har en egen leder, og vi har mange aktiviteter som gjør at det er lett å bli kjent med andre.! Vi trenger ledere, ungdom mellom 14 og 19 år kan søke!

Husk:

Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, drikkeflaske, badetøy, badehåndkle, drakt og belte, treningstøy, regntøy og støvler, vanlige pene klær (til festen), lommepenger samt evt medisiner.

Fredag 21. juni: Avreise fra Langarinden 4 kl 1800

Tirsdag 25. juni: Hjemkomst kl 1800 på Langarinden 4


Leiren koster 2000 kr, og det må betales et depositum på 100 kr ved påmelding. Max 50 deltagere! Ledere og søsken betaler halv pris. 

Prisen inkluderer transport begge veier i buss, hele oppholdet, mye trening, mange gøye aktiviteter inkludert bading og båttur og alle måltider en hel uke!


Det blir muligheter for å kjøpe snop, chips og brus i leiren. Man kan max ta med seg 300 kroner i lommepenger! (Lommepenger betales inn til kiosk ansvarlig, som påser at ikke barna bruker alt første dagen)


Hvis dere lurer på noe, ta gjerne kontakt med John Helge på mail: [email protected], mob: 41 76 77 78

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-post adresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
Mobil mor
Mobil far
Belte i dag
 *
Født årstall
 *
Allergier
Matpreferanser (Vegetar etc)
Vil være på gruppe med
 *