Bydelsleiren uke 27

Velkommen på Bydelsleiren

Lyst til å være med på en variert aktivitetsleir?

Mandag til fredag kl. 09-15, arrangerer Idrettsservice fire leirer for barn fra 5. - 7 trinn. Leirene arrangeres i bydelen Åsane, Fana, Sentrum og Laksevåg. Pris kr 600,-. Det er plass til 25 deltakere på hvert leirtilbud. Dersom din bydel ikke kommer opp som alternativ ved påmelding er den dessverre fullbooket.

Aktivitetstilbudet på de fire leirene vil variere, men hver leir vil ha et variert aktivitetsprogram. Felles for alle leirene vil være at det blir svømming, ballspill, lek og friluftsliv. I tillegg vil vi invitere idrettslag som tilbyr "utradisjonelle," mindre idretter til å instruere deltakerne. 

Leir Sør
Deltakerne møter opp i Slåtthaughallen hver dag kl. 09. Aktiviteten vil utspille seg i idrettshallen eller på andre lokasjoner i bydelen. Transport til andre aktivitetslokasjoner i bydelen er inkludert i egenandelen. 

Leir Nord
Deltakerne møter opp i Åsanehallen hver dag kl 09. Aktiviteten vil utspille seg i idrettshallen eller på andre lokasjoner i bydelen. Transport til andre aktivitetslokasjoner i bydelen er inkludert i egenandelen. 

Leir Sentrum
Deltakerne møter opp på Festplassen hver dag kl 09, leirleder vil stå midt på plassen. Leirleder vil ha en plakat med påskriften "Leir sentrum." 

Aktiviteten vil utspille seg i Laksevåg idrettshall eller på andre lokasjoner i bydelen. Transport til andre aktivitetslokasjoner i bydelen er inkludert i egenandelen. 

Leir Vest
Deltakerne møter opp i Laksevåg Idrettshall hver dag kl 09. Aktiviteten vil utspille seg i idrettshallen eller på andre lokasjoner i bydelen. Transport til andre aktivitetslokasjoner i bydelen er inkludert i egenandelen. 

Bildebruk
Vi tar kun bilder av deltakere som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet. Bildene vil til orientering bli lagret og kan bli benyttet i annen kommunal markedsføring, for eksempel på kommunen sin nettside, brosjyrer og publikasjoner.

Påmelding
Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på ok påmelding. 

Deltaker får kun refundert egenandel ved avmelding mer enn to dager i forkant av arrangementet. Ved avmelding vil det bli trukket en avmeldingsavgift fra egenandelen (ca kr 25).

Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avmelding legges ledig plass ut for salg igjen.



Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke :)


Påmeldingsfrist 03.07.2017 22:00
Startdato 03.07.2017 09:00
Sluttdato 07.07.2017 15:00


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.


Kontaktinformasjon:
Camilla Rødberg
mob. 94 501 303



Nets Mastercard Visa Vipps Betingelser og bruk | Personvern | Cookies
Påmeldingsnerder siden 2000 © LetsReg 2023 - Deltager AS